ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ICC Ελλάς// Παγκόσμια επιχειρηματική έρευνα ICC & ΠΟΕ για τον COVID-19
10/04/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (International Chamber of Commerce-ICC) και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (World Health Organization- ΠΟΥ) ξεκινούν μία παγκόσμια επιχειρηματική έρευνα για τη βελτίωση της ροής πληροφοριών για τον COVID-19.

 Το ICC Ελλάς παρακαλεί να διαθέστε μερικά λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας για αυτή την έρευνα, ώστε να μπορέσουμε να προστατέψουμε τους συναδέλφους, τους πελάτες και τις κοινότητές μας από τις μεγάλες (και συνεχιζόμενες) ζημίες που προκλήθηκαν από την πανδημία αυτή.

Συμμετάσχετε στην έρευνα εδώ

 Η παγκόσμια έρευνα γίνεται για να καταγραφούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο ιδιωτικός τομέας από τον COVID-19.

 Ο Πρόεδρος του ICC Ελλάς, κ. Πέτρος Δούκας τονίζει ότι "Το ICC και ο ΠΟΥ διεξάγουν από κοινού έρευνα για τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, για να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, για να βελτιώσουν τη ροή των πληροφοριών μεταξύ των κρατών και των διαφόρων επιχειρηματικών κλάδων, να κατανοήσουν το πως οι διάφορες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, εφοδιασμού και διάθεσης των προϊόντων τους, και το πως διαχειρίζονται τις γενικότερες συνέπειες, έτσι ώστε να επινοήσουν τρόπους αντιμετώπισης όλων αυτών των προβλημάτων και φυσικά την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας και διαχείρισης των οικονομικών συνεπειών της!”

 

Η έρευνα αυτή είναι ένα ακόμη βήμα της εξαιρετικής συνεργασίας του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. 

 

Κάνοντας έκκληση για συμμετοχή στη έρευνα, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Dr.Tedros Adhanom Ghebreyesus, δήλωσε: "Αυτή η έρευνα θα μας επιτρέψει να κατανοήσουμε πώς οι επιχειρήσεις ανταποκρίνονται. Θα μας βοηθήσει να χαρτογραφήσουμε τις βέλτιστες πρακτικές και να κατανοήσουμε καλύτερα σε ποιο σημείο και εμείς και οι εθνικές υγειονομικές αρχές πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας. Οι πληροφορίες που θα προκύψουν από την έρευνα θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε ένα αποτελεσματικό συμπέρασμα, σώζοντας ζωές και ελαχιστοποιώντας τις οικονομικές ζημίες. "

 

Η έρευνα ICC-WHO έχει σχεδιαστεί για να διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά και μπορεί να γίνει εδώ.

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss