ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

H Ντόρα Μπακογιάννη στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας
30/01/2017
ΠΗΓΗ: ilamia.gr, φορέας, efthia.gr(photos)

H κα Μπακογιάννη έφθασε την Παρακευή 27 Ιαν. 2017 στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας, συνοδευόμενοι απο στελέχη της ΝΔ, όπου την υποδέχθηκε ως οικοδεσπότης ο Α' Αντιπρόεδρος κος Κ. Ψειρόπουλος. Ο Πρόεδρος κος Α. Διαμαντάρας έλειπε σε ανειλημμένες υποχρεώσεις. Στο Επιμελητήριο είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους Προέδρους και εκπροσώπους επαγγελματιών όπως τον Πρόεδρο των Επαγγελματιοβιοτεχνών κο Λ. Μπράζα, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ανατολικής Στερεάς και Β. Εύβοιας  & Β' Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου κ.  Δ. Σαμαρά,  τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς, κ. Θ. Λυκόπουλο   και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, Γιάννη Βλαχογιάννη. Εκ μέρους του Επιμελητηρίου παρεβρέθηκε και ο ΓΓ αυτού κ. Νικόλαος Ζιάκας.

«Σήμερα ήρθαμε εδώ και σας ακούσαμε ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, ελπίζουμε αύριο να τα ξαναπούμε μαζί ως Κυβέρνηση ..» . 

Φορολογικό , ασφαλιστικό , Διόδια , Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας  , Ιαματικές Πηγές , παραεμπόριο ήταν μερικά από τα θέματα που τέθηκαν τόσο απο τον Α' Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Κ. Ψειρόπουλο όσο και από τους Εκπροσώπους των φορέων και των Εμπόρων στην συνάντηση ., με κοινό παρονομαστή στις τοποθετήσεις όλων ότι η κατάσταση «…δεν πάει άλλο..»  

«Η κραυγή αγωνίας»  όλων των Εμπόρων και Βιοτεχνών έγινε ακόμη πιο έντονη αναφερόμενοι οι περισσότεροι στον τραπεζικό δανεισμό που δύσκολα  εξυπηρετείται και φυσικά στις οφειλές τους σε ασφαλιστικές εισφορές .

Η κα Μπακογιάννη τόνισε και από  την Λαμία, όπως και  στην πρωινή της περιοδεία σε επιχειρήσεις  ότι «…Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στην επιχειρηματικότητα. Αυτό που είναι για εμάς  βασική επιδίωξη είναι η επανεκκίνηση   της οικονομίας    και η αύξηση των θέσεων εργασίας. Εμείς ποτέ δεν πιστέψαμε ότι το κέρδος είναι κακούργημα ..’ τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ απευθυνόμενη στους Εμπόρους και Βιοτέχνες είπε : «Εγώ δεν θα σας πω ποτέ ραχοκοκαλιά  της οικονομίας. ..’

Τάχθηκε κατά του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές – εκτός από τις θεσμοθετημένες ήδη , όπως διευκρίνισε λέγοντας μάλιστα ότι αυτή είναι προσωπική της τοποθέτηση  .

Αναφερόμενη  στο Ασφαλιστικό  , τόνισε ότι πρέπει να μπει σε νέες βάσεις και ότι: «… το Ασφαλιστικό Κατρούγκαλου Τέλος ..»

Ο  Χρήστος Σταικούρας απάντησε με  την σειρά του σε μια σειρά από θέματα που τέθηκαν  και αφορούν τον τομέα του , ενώ έδωσε και απαντήσεις για τοπικά ζητήματα και κυρίως για το θέμα   της Πανελλήνιας Έκθεσης  Λαμίας.

«Να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας…»  

Μήνυμα συστράτευσης , επαγρύπνησης και συνεχούς αγώνα  «..για να φέρουμε τον κόσμο  κοντά μας..» έστειλε η Ντόρα Μπακογιάννη από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας μιλώντας σε τοπικά στελέχη του κόμματους της «Νέας Δημοκρατίας»

Προέβλεψε  και από  την Λαμία  ότι «…οι εκλογές είναι κοντά και όλοι μας πρέπει να συ στρατευθούμε για να πετύχουμε την πολιτική αλλαγή που θα αλλάξει σελίδα στην χώρα ..»  

ebedt1_F23301.jpg

ebedt2_F23389.jpg

ebedt3_F23425.jpg

 

 

nt1_F29008.jpg

 nt3_F29109.jpg

 zIMG_5844_F6333.JPG

 

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss