ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνεδρίασε στη Λαμία το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας
22/06/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Στη Λαμία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, η 2η συνεδρίαση του νεοσυσταθέντος Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς, παρουσία του Περιφερειάρχη, του Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Φθιώτιδας, Περιφερειακών Συμβούλων & Αντιδημάρχων του Δ. Λαμιέων. Στις σύντομες τοποθετήσεις τους οι φορείς της Αυτοδιοίκησης ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο νέο όργανο, τόνισαν την ανάγκη για συνέχιση της συνεργασίας μέσα από την υλοποίηση κοινών δράσεων και ενεργειών και συνεχάρησαν τα Επιμελητήρια για τις προσπάθειες που καταβάλουν για την ισχυροποίηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Τα θέματα που απασχόλησαν την συνεδρίαση ήταν ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μιας σειράς δράσεων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που θα έχουν ως στόχο την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Συζητήθηκαν ακόμη οι προτάσεις που θα κατατεθούν στο υπό διαμόρφωση Σχέδιο Κανονισμού Οργάνωσης και Λειτουργίας του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου, στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Η διοργάνωση του ετήσιου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας καθώς και οι λεπτομέρειες υλοποίησης, ήταν ένα επιπλέον ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση.

Τέλος, κατατέθηκαν οι σκέψεις των εκπροσώπων των Επιμελητηρίων σχετικά με την πρόταση ίδρυσης Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας και συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνδιοργάνωσης έκθεσης αγροδιατροφικού ενδιαφέροντος πανελλήνιας εμβέλειας το προσεχές διάστημα.

 

 

lamia1_F417.jpg

 

lamia2_F436.jpg

lamia3_F469.jpg

lamia4_F489.jpg

lamia_F387.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss