ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σύσκεψη για την ΠΕΛ στην Λαμία. Τι είπε ο υφυπουργός κος Πιτσιόρλας
12/07/2018
ΠΗΓΗ: digitalstar.gr

  Ο Υφυπουργός  κος Πιτσιόρλας παρεβρισκόμενος σήμερα στη Λαμία έκανε προτάσεις για την βιωσιμότητα της ΠΕΛ καθώς και για την μορφή του νέου της νομικού προσώπο. Εμφανίστηκε διαθετιμένος να παραχωρήσει την διαχείριση της ΠΕΛ στους φορείς.

Αυτό που προκάλεσε πάντως την αντίδραση του περιφερειάρχη Στερεάς Κώστα Μπακογιάννη, είναι το γεγονός ότι ο κύριος Πιτσιόρλας θεωρεί ως μη λειτουργική την λύση της εκκαθάρισης και είπε πως τα χρέη θα ακολουθήσουν το νέο φορέα που θα είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου.

Ο Υφυπουργός υποσχέθηκε πως τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμη η νομοθετική ρύθμιση που θα κατατεθεί στη Βουλή και ανακοίνωσε πως στις 5 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η πανελλήνια έκθεση Λαμίας σε συνεργασία με τη Helexpo.

Τοποθετήσεις μεταξύ άλλων έκανε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κος Αθανάσιος Κυρίτσης που τόνισε οτι μέλημα του Επιμελητηρίου είναι η λήψη των αποζημιώσεων των πιστωτών - μέλων του ΕΒΕ καθώς και η ανάπτυξη της Νέας ΠΕΛ με Ευρωπαϊκό και καινοτόμο προσανατολισμό.

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss