ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σχεδιασμός εκθεσιακής πολιτικής Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για το έτος 2019
01/11/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Στο ευρύτερο πλαίσιο της πολιτικής του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων – μελών μας, πρόκειται να καταρτισθεί & να υλοποιηθεί ένα στοχευμένο πρόγραμμα συμμετοχής σε κλαδικές εκθέσεις τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού για το έτος 2019.  Θα αφορά μεταξύ άλλων και την επιδότηση μελών μας για την συμμετοχή τους σε Εθνικές και Διεθνείς Εκθέσεις.

Κύριος στόχος μας είναι η οργανωμένη προώθηση – προβολή των δυναμικών προϊόντων & υπηρεσιών του Νομού μας  στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα ανακοινωθεί η εκθεσιακή πολιτική του Επιμελητηρίου μας για το επόμενο έτος που θα περιλαμβάνει αναλυτικά τις εκθέσεις που προτίθεται να συμμετάσχει ο φορέας μας.

Στην προσπάθειά μας αυτή, θεωρώντας απαραίτητη & ουσιαστική τη συμβολή των επιχειρήσεων – μελών μας, σας καλούμε να καταθέσετε τυχόν προτάσεις σας (στόχευση εκθέσεων εσωτερικού – εξωτερικού, αγορές – στόχους που σας ενδιαφέρουν, κλάδοι προϊόντων & υπηρεσιών που επιθυμείτε να προβληθούν κτλ) ώστε από κοινού να διαμορφώσουμε τις επόμενες δράσεις εξαγωγικού προσανατολισμού.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε τις προτάσεις σας  στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας (Όθωνος 3 Λαμία 35131, τηλ. 2231022112, φαξ. 2231030985, e-mail:info@fthiotidoscc.gr, Αρμόδιος επικοινωνίας: κ. Χρήστος Σανίδας – Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων).

 

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss