ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Σύγχρονες ηλεκτρονικές ανταποδοτικές υπηρεσίες – ηλεκτρονικό εμπόριο (e-shop)» στο ΕΒΕ την Τετ. 9 Ιανουαρίου
10/01/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «σύγχρονες ηλεκτρονικές ανταποδοτικές υπηρεσίες – ηλεκτρονικό εμπόριο (e-shopστο Επιμελητήριο Φθιώτιδας την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2018.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, έγινε συζήτηση και αναφορά για τις δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρει το Επιμελητήριο στα μέλη του, αναλύθηκε διεξοδικά η διαδικασία onlineπροβολής των τοπικών προϊόντων & επιχειρήσεων, καθώς και η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η νέα υπηρεσία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας δίνει ουσιαστικά τη δυνατότητα στα μέλη του να προωθήσουν τα προϊόντα τους, να δημιουργήσουν το δικό τους e-shop και να προβούν σε ηλεκτρονικές πωλήσεις. Μέσα από τη διασυνδεδεμένη ηλεκτρονική αγορά του directmarket, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί με το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα, να διασυνδεθεί με την τοπική και πανελλαδική αγορά.

Η επιχείρηση μπορεί είτε να προβάλει απλά τα προϊόντα της είτε και να τα πουλάει ηλεκτρονικά. Η λήψη και παρακολούθηση των παραγγελιών προϋποθέτει μια απλή σύνδεση στο Διαδίκτυο (Internet) μέσω εύχρηστης και απλή εφαρμογής ενώ κάθε παραγγελία αποστέλλεται επιπλέον και στο email της επιχείρησης.

IMG_2523_F27180.JPG

IMG_2525_F27223.JPG

IMG_2527_F27576.JPG

IMG_2522_F29679.JPG

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss