ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σύσσωμος ο επιχειρηματικός κόσμος στην ημερίδα για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Υποσαχάρια Αφρική
24/01/2019
ΠΗΓΗ: tvstar.gr

Έμπειροι επιχειρηματίες της Υποσαχάριας Αφρικής, καθώς και στελέχη Πρεσβειών και Προξενείων της Περιοχής, βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας στη Λαμία και μίλησαν για τις ευκαιρίες που προσφέρει η Υποσαχάρια Αφρική στις εξαγωγές προϊόντων και υπηρεσιών όσο και στην παραγωγική δραστηριότητα αλλά και τις επενδύσεις.

1

Η Υποσαχάρια Αφρική αποτελεί ανερχόμενη δύναμη στην παγκόσμια οικονομία και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας διοργάνωσε την ενημερωτική αυτή εσπερίδα, προκειμένου να έρθουν πιο κοντά οι Έλληνες επιχειρηματίες με την αγορά της Αφρικής.

Ο επιχειρηματικός κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Επιμελητήριου και γνώρισε την αγορά της Υποσαχάριας Αφρικής, η οποία προσφέρει σημαντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες σε συγκεκριμένους τομείς λόγω των αναγκών της για εκσυγχρονισμό υποδομών, τεχνολογική εξέλιξη και αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και παρουσιάσεις για την πορεία της οικονομίας των χωρών αυτών και τις εκτιμήσεις για μελλοντικές εξελίξεις.

Η Εσπερίδα διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας και το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης σε συνεργασία με τα Εμπορικά Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της υποστήριξης με πρακτικό τρόπο της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων .

 

 

Δείτε στατιστικές αναλύσεις και παρουσιάσεις ομιλητών στα επισυναπτόμενα αρχεία

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
Στατιστικές Αναλύσεις
Παρουσίαση 1
Παρουσίαση 2
Παρουσίαση 3

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss