ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

TRIAGONON ΛΑΜΙΑ OPEN MALL: Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην υποβολή της πρότασης
18/05/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι εγκρίθηκε η πρόταση στο πλαίσιο πρόσκλησης «ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» του ΕΠΑνΕΚ συνολικού προϋπολογισμού 1.796.641,00€ με τίτλο: «TRIAGONON ΛΑΜΙΑ OPEN MALL»!

Το στοίχημα κερδήθηκε από τους συναδέλφους επιχειρηματίες που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα αφού αποδείξαμε για ακόμη μία φορά πως μέσα από τη συνεργασία και τη συνεχή προσπάθεια μπορούμε να τα καταφέρουμε προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας & οικονομίας. Οι επαγγελματίες της πόλης αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια της διοίκησης του Επιμελητηρίου, με τη συμπαράσταση του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας & με τη μεθοδική συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων υποβάλαμε την πρόταση, συμμετέχοντας ενεργά σε όλα τα στάδια της κατάθεσης του φακέλου.

Σημειώνεται δε, ότι η πρόταση που καταθέσαμε τον περασμένο Νοέμβρη έλαβε τη 10η θέση στην κατάταξη βαθμολογίας πανελλαδικά μεταξύ των εγκεκριμένων προτάσεων!

Το σημαντικό αυτό έργο που θα υλοποιηθεί τα επόμενα χρόνια, θα αλλάξει την εικόνα του κέντρου της πόλης μας στηρίζοντας ουσιαστικά τις εμπορικές επιχειρήσεις. Οι παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν, θα συντελέσουν στην ανάδειξη μιας ενιαίας ταυτότητας της εμπορικής περιοχής, στην προβολή – προώθηση – ανάδειξη του εμπορικού μας ιστού, μέσω επεμβάσεων στις προσόψεις των καταστημάτων με στόχο την κοινή τους ταυτότητα και ομοιομορφία αλλά και την ψηφιακή προβολή της κάθε επιχείρησης.

Μέσω της υλοποίησης του προγράμματος θα αναζωογονηθεί το ιστορικό μας κέντρο, θα δημιουργηθεί μια εικόνα ομοιομορφίας, εξυπηρέτησης και άνεσης των επισκεπτών-αγοραστών και θα γίνει πιο ελκυστικό το εμπορικό περιβάλλον για τους καταναλωτές.

Το ανοικτό κέντρο εμπορίου που θα δημιουργηθεί, θα μείνει και θα αποτελέσει πρόκριμα για αντίστοιχες δράσεις στο μέλλον. 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss