ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Δικαιώματα μουσικής σε επαγγελματικούς χώρους
09/07/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Ο νέος Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων Μουσικής Radiopro Ltd από τον Μάιο του 2019 είναι εδώ για την προστασία των καλλιτεχνών του με ορθολογικά και απλά αμοιβολόγια, τα οποία έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται μέσω των συνεργατών του σε όλη την Ελλάδα.

Το μεγάλο ατού του ΟΣΔ Radiopro Ltd έναντι όλων των άλλων είναι ότι καλύπτει όλο το φάσμα των δικαιωμάτων, δηλαδή και τα πνευματικά, αλλά και τα συγγενικά δικαιώματα, οπότε ένας δημιουργός που παράλληλα είναι και εκτελεστής ή έχει ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία, studio κτλ καλύπτεται μόνο με ένα συμβόλαιο με τον νέο Οργανισμό.

Παράλληλα έχοντας προχωρήσει στη συνεργασία με την Hellenic Solution για τη Δημόσια εκτέλεση μουσικής στους επαγγελματικούς χώρους, ο νέος ΟΣΔ δίνει το δικαίωμα στον επιχειρηματία να έχει νόμιμη μουσική, μαζί με πλήρη κάλυψη από οποιονδήποτε άλλον κρατικό ή ιδιωτικό οργανισμό.

Ο επαγγελματίας μπορεί να επιλέξει την μουσική που ίδιος επιθυμεί να αναπαράγει νόμιμα, ελεύθερα, χωρίς παρεμβάσεις, διακοπές και διαφημίσεις ανταγωνιστών, με έτοιμες επιλογές από 200.000 μουσικά έργα.

Ελάτε τώρα κι εσείς μαζί μας, είτε ως καλλιτέχνες, είτε ως συνεργάτες, αλλά κυρίως ως χρήστες της μουσικής στον επαγγελματικό σας χώρο καιαπαλλαγείτε από τον καθημερινό πονοκέφαλο ελέγχων και διώξεων για τη μουσική που έχει γίνει πλέον ο μεγάλος βραχνάς για όλους.

RadioPro.gr | Νόμιμη Μουσική για Επιχειρήσεις
 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss