ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας την Δευτέρα 27 Ιαν. 2020 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων
23/01/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020  και ώρα 18:00 με θέματα:

 

1)       Παρουσίαση από την κα Δελή της προτάσεως για την Μελέτη – δημιουργικό επανασχεδιασμό της ταυτότητας (Branding) του Επιμελητηρίου μας και λήψη απόφασης.

 

2)       Έγκριση των Πρακτικών των με αρ. 6/30-10-2019, 7/9-12-2019 και 8/23-12-2019 συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

3)       Έγκριση οικονομικής ενίσχυσης: α) της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και β) του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας για την κάλυψη του μισθολογικού κόστους των υπαλλήλων τους κ. Δικοπούλου Αναστασίας και κ. Σπαθούλας Περσεφόνης που έχουν διατεθεί από ετών και απασχολούνται στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

4)       Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον καθορισμό «Εξόδων Παράστασης» του Προέδρου και των μελών της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 2α του αρ. 76 του  Ν.4497/2017 για το έτος 2020. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

5)       Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον καθορισμό «Εξόδων Παράστασης» των εκπροσώπων του Επιμελητηρίου μας στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 2β του αρ. 76 του Ν. 4497/2017 για το έτος 2020. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

6)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του Συλλόγου Εκπαιδευτών Ιδιοκτητών Φροντιστών Φθιώτιδας – Φωκίδας – Ευρυτανίας για οικονομική ενίσχυσή του για την οργάνωση εκπαιδευτικής Ημερίδας. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

7)       Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επικαιροποίηση της εκθεσιακής πολιτικής του Επιμελητηρίου μας. (εισηγητής κ. Σανίδας)

 

8)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του από 13-12-2019 αιτήματος της επιχείρησης μέλους μας «ΒΙΟΓΕΚΑΤ ΙΚΕ» για την επιδότηση της συμμετοχής της στην 28η Διεθνή έκθεση γεωργικών μηχανημάτων και εξοπλισμού AGROTICA που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη από 30-1 έως 2-2-2020. (εισηγητής κ. Σανίδας)

 

9)       Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στο πρόγραμμα ERASMUS+ και κατάθεσης αιτήσεων υποψηφιότητας στη Βασική Δράση 1- Κινητικότητα, Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση. (εισηγητής κ. Σανίδας)

 

10)    Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συνεργασία του Επιμελητηρίου μας με την εταιρία «ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ» και την υπογραφή σχετικής Συμβάσεως. (εισηγητής κ. Σανίδας)

 

11)    Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το Αντίγραφο κίνησης της Μερίδας μας στο Κοινό κεφάλαιο του Ν. 2469/97 το χρονικό διάστημα 1-10-2019 έως 31-12-2019 καθώς επίσης και για τις προσόδους μας έτους 2019. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

12)    Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss