ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας
10/03/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

FTIOTIDA_CHAMBER_LOGO-small600x400_F891765433.jpgΣυνεδριάζει την Τετάρτη 15η Μαρτίου 2023 και ώρα 19.00  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας, στο Δημαρχείο Στυλίδας, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου & Θερμοπυλών, σε συνεδρίαση (2η / 2023) του Διοικητικού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα:

  

 

1)         Ενημέρωση για χρηματοδοτικά εργαλεία υποστήριξης ΜΜΕ στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027». Ενημέρωση για υλοποιούμενες δράσεις του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. Τοποθετήσεις θεσμικών φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων – Συζήτηση.

 

2)           Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για την έγκριση του Π/Υ του Επιμελητηρίου μας έτους 2023 από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

3)           Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση του σχεδιασμού και της υποβολής αίτησης, από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ως leader Αναπτυξιακής Σύμπραξης με εταίρους του εξωτερικού, του προγράμματος με τίτλο: «Green Synergy Business development for SMEs and Entrepreneurs» στα πλαίσια του ERASMUS+. (εισηγητής κ. Σανίδας)

 

4)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Εκπαιδευτικών Φροντιστών Φθιώτιδας Φωκίδας Ευρυτανίας για οικονομική ενίσχυση. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

5)         Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος της επιχείρησης μέλος μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ για επιχορήγηση για την συμμετοχή της στην έκθεση NATEX που διοργανώθηκε το χρονικό διάστημα 17-19/2/2023 στο ΤΑΕΚ ΒΟ ΝΤΟ Παλαιού Φαλήρου. (εισηγητής κ. Σανίδας)

 

6)           Έγκριση καταβολής της συνδρομής του Επιμελητηρίου μας προς την Κ.Ε.Ε. βάση των εισπραχθέντων το έτος 2022 συνδρομών των μελών μας. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

7)           Έγκριση απόδοσης των ποσοστών επί των εισπραχθέντων το έτος 2022 συνδρομών των μελών μας για την οικονομική ενίσχυση: α) του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), β) των Συνδέσμων Βιομηχανιών (ΣΕΒΘ & Σ.Ε – ΣΒΣΕ), γ) των Συνδέσμων Εξαγωγέων (ΠΣΕ), δ) της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), ε) της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) σύμφωνα με τα οριζόμενα στις παρ. 2  & 4 του άρθρ. 75 του Ν.4497/2017 . (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

                                                                             ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss