ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Job Fair Lamia 2023
08/11/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

      jobfair_lamiaΤο φοιτητικό παράρτημα του ΙΕΕΕ (Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών) της σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λαμία, σε συνεργασία με το τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στην Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνουν το 1ο Job Fair Lamia 2023, τη πρώτη ημερίδα καριέρας στη Λαμία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου τη μέρα 11/11/2023 και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του κτηρίου της ΔΕΥΑ Λαμίας.

 
   Για πρώτη φορά στην Λαμία αναλαμβάνεται η πρωτοβουλία διοργάνωσης μιας εκδήλωσης τέτοιου χαρακτήρα και βεληνεκούς, η οποία έχει στόχο την ένωση όλων των φοιτητών της πόλης μας, που φοιτούν ή είναι απόφοιτοι των κλάδων της πληροφορικής και των μαθηματικών. Σκοπός του Job Fair Lamia 2023 είναι η ανάδειξη όλων των επαγγελματικών ευκαιριών που έχει κάθε απόφοιτος ή τελειόφοιτος των τμημάτων της πόλης μας, καθώς η ενημέρωσή τους για τις τρέχουσες καταστάσεις της αγοράς εργασίας και η άμεση αλληλεπίδρασή τους με τις ίδιες τις εταιρίες, με τελικό στόχο την μελλοντική ένταξη των φοιτητών σε αυτές.
 
   Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, προσδοκούμε να φιλοξενηθούν στην πόλη μας 5 εταιρείες των προαναφερθέντων κλάδων, οι οποίες πέρα από την παρουσίαση του εταιρικού τους προφίλ, θα αναλάβουν να ενημερώσουν τους φοιτητές για τις τρέχουσες καταστάσεις της αγοράς εργασίας και επιπλέον, για τα προσόντα που είναι καλό να έχουν για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία. Μέσα από το event δίνεται η δυνατότητα  σε μεγάλες εταιρείες να εμπλουτίσουν το εργατικό δυναμικό τους με καταρτισμένους και γεμάτους όρεξη, γνώση και ιδέες νέους, οι οποίοι αποτελούν μέλη  της ακαδημαϊκής κοινότητας της Λαμίας !

 

 

 Περισσότερες πληροφορίες:

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss