ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το INSULEUR παρατήνει το Σχέδιο Χορηγιών I-STARS για Τουριστικές ΜΜΕ
22/11/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

istars_F-1723170243.jpg

Κατόπιν αιτήματος των Ελληνικών Τουριστικών ΜΜΕ που αφοσιώνονται στην υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών στον τομέα του τουρισμού, το INSULEUR ανακοινώνει την παράταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων για το Σχέδιο Χορηγειών I-STARS έως τις 6 Δεκεμβρίου 2023, στις 6 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Αυτή η παράταση προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στις ελληνικές τουριστικές ΜΜΕ να υποβάλουν αιτήσεις για επιχορηγήσεις έως και 5.600 ευρώ, επισημαίνοντας τα πολλαπλά οφέλη της υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών για τις επιχειρήσεις τους.

 

Ο βιώσιμος τουρισμός δεν είναι απλώς ένας πιασάρικος όρος. Eίναι στρατηγική αναγκαιότητα. Οι τουριστικές ΜΜΕ διαδραματίζουν έναν κεντρικό ρόλο στο μέλλον του κλάδου, και η υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών επιφέρει πολλά οφέλη. Συμμετέχοντας στο Σχέδιο Χορηγιών του I-STARS, οι τουριστικές ΜΜΕ έχουν τη δυνατότητα να εισπράξουν:

 

1.            Οικονομική Υποστήριξη: Επιχορηγήσεις έως 5.600 ευρώ, 100% χρηματοδοτούμενες, για την υποστήριξη της υλοποίησης βιώσιμων πρωτοβουλιών. Εξαιρείται του κανόνα ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis)

 

2.            Ενίσχυση Εικόνας: Οι καταναλωτές είναι όλο και πιο συνειδητοποιημένοι και υποστηρίζουν τις περιβαλλοντικά υπεύθυνες επιχειρήσεις. Οι συμμετέχουσες ΜΜΕ όχι μόνο συνεισφέρουν σε ένα πιο πράσινο μέλλον, αλλά ενισχύουν επίσης την εικόνα τους και προσελκύουν ταξιδιώτες με περιβαλλοντική συνείδηση.

 

3.            Λειτουργική Αποδοτικότητα: Η ένταξη βιώσιμων πρακτικών οδηγεί σε αυξημένη λειτουργική αποδοτικότητα, και μακροπρόθεσμη μείωση των δαπανών τους. Αυτό, αντίστοιχα, ενισχύει τη συνολική ανταγωνιστικότητα και ανθεκτικότητα των ΜΜΕ στη δυναμική αγορά του τουρισμού.

 

4.            Πρόσβαση σε Δίκτυα και Πόρους/Εργαλεία: Οι επιλαχόντες υποψήφιοι θα ενταχθούν σε ένα δίκτυο επιχειρήσεων με παρόμοιες ευαισθησίες, κερδίζοντας πρόσβαση σε εργαλεία για την περαιτέρω προώθηση των στόχων τους στον τομέα της βιωσιμότητας.

 

Καθώς ο τουριστικός κλάδος αντιμετωπίζει περιβαλλοντικές προκλήσεις, ο ρόλος των ΜΜΕ στην προώθηση θετικών αλλαγών είναι πιο κρίσιμος από ποτέ. Η παράτηση της ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων για το Σχέδιο Χορηγιών παρέχει μια ιδανική ευκαιρία στις ΜΜΕ όχι μόνο να διασφαλίσουν οικονομική υποστήριξη, αλλά και για να θέσουν τον εαυτό τους σε ηγετική θέση στον τομέα του βιώσιμου τουρισμού.

 

Το INSULEUR καλεί τις επιλέξιμες τουριστικές ΜΜΕ να αξιοποιήσουν αυτήν την ευκαιρία και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους πριν από την καινούργια προθεσμία, ακολουθώντας 4 απλά βήματα:

 

1.     Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο https://bit.ly/ISTARSCall

 

2.    Επικοινωνήστε με τον Σύμβουλο Βιωσιμότητας I-STARS της επιλογής σας στο https://bit.ly/ISTARSexperts

 

3.   Εγγραφείτε στην Διαδυκτιακή Πλατφόρμα Μάθησης I-STARS στο https://bit.ly/ISTARSePlatform

 

4.    Συμπληρώστε και υποβάλετε την Αίτησή σας online στο https://bit.ly/ISTARSapplication

 

Μαζί, μπορούμε να προωθήσουμε έναν πιο βιώσιμο, ανθεκτικό και υπεύθυνο τουριστικό κλάδο προς όφελος όλων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το helpdesk του INSULEUR, τηλ. +30 22710 41170, istarsgreece@gmail.com.

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
space
velos Ενημέρωση

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss