ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:00
08/12/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Συνεδριάζει το  Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας την  Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 με τα παρακάτω θέματα:

 

  1. Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 8/15-11-2023 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

  1. Έγκριση του Π/Υ οικονομικού έτους 2024 του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας καθώς και των σχετικών Εκθέσεων: α) του κ. Οικονομικού Επόπτη για την αιτιολόγηση των τυχόν υπερβάσεων άνω του 5% από τα προϋπολογισθέντα κατά το προηγούμενο οικ. έτος 2023 έσοδα ή έξοδα  και β) της Δ.Ε. για τον προγραμματισμό των δράσεων του Επιμελητηρίου κατά το έτος 2024. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

  1. Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για τον  Ισολογισμό χρήσης 2022 του Επιμελητηρίου μας με την ενσωματωμένη σε αυτόν Έκθεση Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή, το Προσάρτημα, τις Καταστάσεις Αποτελεσμάτων και Λογαριασμού γενικής εκμετάλλευσης χρήσης 2022 και έγκριση τόσο αυτών όσο και των ακόλουθων ενεργειών μας σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στο αρ. 77 του Ν. 4497/2017 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.  (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ανανέωση για το έτος 2024 των συμβάσεων προμήθειας ανεξάρτητων υπηρεσιών που έχει συνάψει το Επιμελητήριό μας και οι οποίες λήγουν την 31-12-2023: α) με τον κ. Ζάρδα Γεώργιο του Ιωάννη για την παροχή υπηρεσιών συμβούλου πληροφορικής,  β) με τον κ. Παπαβασιλείου Χριστόφορο του Ευθυμίου για την παροχή υπηρεσιών συμβούλου προγραμμάτων και της Διοίκησης του Επιμελητηρίου μας, γ) με τον Οικονομολόγο – Λογιστή κ. Αλεξόπουλο για την λογιστική – φορολογική λειτουργία και παρακολούθηση του Επιμελητηρίου μας, δ) με τον Δικηγόρο Λαμίας κ. Σκλαβούνο για την παροχή υπηρεσιών Νομικού Συμβούλου του Επιμελητηρίου μας και ε) με τον Δικηγόρο Λαμίας κ. Σκλαβούνο για την παροχή προς το Επιμελητήριό μας υπηρεσιών προληπτικού ελέγχου νομιμότητας. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την τροποποίηση της ΑΥΙΜ του Υποέργου 13 «ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ» της Πράξης «ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ με κωδικό ΟΠΣ 5037869». (εισηγητής κ. Σανίδας)

 

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος της επιχείρησης μέλος μας HORECA CLUB ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ για την επιχορήγηση της συμμετοχής της στην έκθεση HOTELIA 2023 που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη το χρονικό διάστημα 10-12/11/2023. (εισηγητής κ. Σανίδας)

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

 

 

 

 

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss