ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Παρουσία της Περιφέρειας & της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης στην 30η Agrotica (1 έως 4 Φεβρουαρίου) - Πρόσκληση Συμμετοχής
09/01/2024
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

agrotica2024h_F2102466726.pngΗ 30η Agrotica θα δώσει τον δυναμικό παλμό της στη Θεσσαλονίκη από τις 1 έως και τις 4 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της πόλης, αποτελώντας το κομβικό σημείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία. Με πλήθος επίκαιρων και στοχευμένων εκδηλώσεων και εντυπωσιακό αριθμό φιλοξενούμενων αγοραστών από το εξωτερικό (hosted buyers), η φετινή Agrotica αναμένεται να αποτυπώσει με τον πιο αξιόπιστο τρόπο, το σφυγμό της αγροτικής ανάπτυξης στη χώρα.

Η Agrotica του 2024 θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον αγροτικό κλάδο στα Βαλκάνια και στη Ν.Α. Ευρώπη, ενώ με τη διεθνή της ακτινοβολία θα συμβάλλει ουσιαστικά στο «άνοιγμα» νέων αγορών για την ελληνική αγροτική παραγωγή. Όλοι οι τομείς της γεωργίας, τα προϊόντα, οι υπηρεσίες, οι παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις, η καινοτομία και η πιο σύγχρονη αγροτική τεχνολογία συναντώνται στην Agrotica.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος στην 30η Εκθεση Αγροτικών Μηχανημάτων , εξοπλισμού και εφοδίων AGROTICA που έχει ως στόχο την προβολή των ποιοτικών προϊόντων που παράγονται εντός των χωρικών της ορίων, καλούντε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προβληθούν μέσω  του διαδραστικού εκθεσιακού της περιπτέρου, είτε με δείγματα των παραγόμενων προϊόντων τους, είτε/και με  έντυπο πληροφοριακό υλικό (κάρτες, φυλλάδια κ.α.) να τα αποστείλουν έως και την Τετάρτη 24/1/2024 στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Λεωφ. Χαϊνά 93 , Τ.Κ. 34100, Γραφείο 301, Χαλκίδα,Τηλέφωνα επικοινωνίας: :  2221353542-3, 6982142543 Emailkaravas@agrifoodcentralgreece.gr Υπόψη: κ. Χαράλαμπου Καραβά.

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss