ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση 30η AGROTICA 2024
12/02/2024
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έδωσε δυναμικό παρών στην 30η Διεθνή Αγροτική Έκθεση AGROTICA, τη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση στον αγροτο-οικονομικό τομέα της χώρας και µία από τις σημαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τομέα στην Ευρώπη, που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από την 1η έως και τις 4 Φεβρουαρίου 2024.

Πρόκειται για το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός που αφορά στην αγροτική οικονομία της χώρα και είναι από τα σημαντικότερα σημεία συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο, καθώς συμμετέχουν σε αυτή 2.000 εκθέτες και περνούν τις πύλες της τουλάχιστον 150.000 επισκέπτες.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συνδρομή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας οργάνωσαν και σχεδίασαν την παρουσίαση των Στερεοελλαδίτικων επιχειρήσεων και προϊόντων στην 30η έκθεση AGROTICA 2024, μέσω του διαδραστικού της περιπτέρου. Στο περίπτερο της ΠΣΕ παρουσιάστηκε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που παράγονται στη στερεοελλαδίτικη γη, δίνοντας την δυνατότητα στον επισκέπτη να γευτεί τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα των παραγωγών μας, δημιουργώντας έτσι στους επισκέπτες ένα ευχάριστο συναίσθημα φιλοξενίας.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Γαλάνης δήλωσε « η έκθεση AGROTICA 2024 – η πρώτη έκθεση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το έτος 2024- στοχεύει στην στήριξη και ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, της μεταποίησης και του αγροδιατροφικού κλάδου εν γένει. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός γνωρίζοντας την ανάγκη ενδυνάμωσης και υποστήριξης των επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού κλάδου ως βασικού πυλώνα της βιώσιμης περιφερειακής ανάπτυξης, προωθεί κάθε δράση που μπορεί  να συμβάλει στην ενίσχυση των παραγωγών μας. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον επιχειρηματία που μας κάνει υπερήφανους μέσα από την ποιότητα της δουλειάς του και των προϊόντων του και είμαστε συνοδοιπόροι των παραγωγών και καλλιεργητών της Περιφέρεια μας, με στόχο την συνεχή ανάπτυξη των επιχειρήσεων και της εξωστρέφειας τους, εντάσσοντας στις δράσεις μας από τον μικρότερο έως και τον μεγαλύτερο  παραγωγό μας».  

1_F-681928411.jpeg

 

original-564BFF8B-C4E3-4EA7-A01D-7D67CA9C7391_F824155715.jpeg

 

original-78CAFFB0-E6DC-4D4C-BC90-FB4A77FF7BA6_F-1258453882.jpeg

original-8816BC67-261E-42D6-BDD2-8DCEDFB80458_F1032698167.jpeg

 

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss