ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Υπογραφή προσυμφώνου συναντίληψης & συνεργασίας με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας
04/04/2024
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου 2024 κατόπιν πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας υπογράφηκε προσύμφωνο συναντίληψης & συνεργασίας μεταξύ των επιστημονικών, επαγγελματικών φορέων/συλλόγων της Π. Ε. Φθιώτιδας καθώς και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το προσύμφωνο υπογράφηκε μεταξύ:

του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας το οποίο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Αθ. Κυρίτσης, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το οποίο εκπροσώπησε ο Αντιπρύτανης κ. Ι. Αναγνωστόπουλος, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος - 8ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας το οποίο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Δ. Πασπάλης, του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας τον οποίο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Χ. Γεωργίου, του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος - Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας & του Γεωπονικού Συλλόγου Π.Ε. Φθιώτιδας – Ευρυτανίας εκπροσωπούμενα από τον κ. Ευ. Μόσχο, του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας τον οποίο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Αθ. Μακρυγιάννης, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος - Τμήμα Ανατολικής Στερεάς το οποίο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Αθ. Λυκόπουλος, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας τον οποίο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Εμ. Ευδωρίδης, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Φθιώτιδας την οποία εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Λ. Μπράζας & της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Ανατ. Στερεάς Ελλάδος εκπροσωπούμενης από την ταμία κα Β. Λιάπη.

Όλα τα συνεργαζόμενα μέρη με την υπογραφή του προσυμφώνου διαβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους & να συνεργασθούν στενά στο πλαίσιο ενός Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, στη βάση των αρχών της ισότητας, της αμοιβαιότητας και της προωθήσεως του κοινού δημόσιου συμφέροντος, ανταλλάσσοντας πληροφορίες και διαθέτοντας κάθε μέσο για την εξυπηρέτηση των κοινών τους δράσεων.

Μεταξύ άλλων, συμφώνησαν στην από κοινού διερεύνηση, σχεδιασμό, προετοιμασία, υποβολή και υλοποίηση δράσεων που θα εμπίπτουν στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας οι οποίοι θα περιγράφονται και θα αναλύονται στο Πρωτόκολλο Συνεργασίας που θα προετοιμασθεί και θα εγκριθεί από τα Διοικητικά τους Συμβούλια και τα αρμόδια όργανα.

Για να υλοποιηθεί ο συγκεκριμένος σκοπός, θα συσταθεί Ομάδα Εργασίας από εκπροσώπους όλων των συμβαλλόμενων μερών για να καθορισθεί το πλαίσιο της συνεργασίας που θα συμβάλλει στην ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας καθώς & στο συντονισμό των απαιτούμενων ενεργειών.

_1MG_1624_F-71903621.JPG

_MG_1616_F1434524432.JPG

_MG_1620_F-1552401666.JPG

_MG_1628_F-1904808527.JPG

 

_MG_1630_F2105897434.JPG

_MG_1648_F565810158.JPG

 

_MG_1735_F1387684203.JPG

 

_MG_1762_F-2017183794.JPG

 

_MG_1769_F1552597377.JPG

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss