ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διεθνείς εκθέσεις Τροφίμων-Ποτών “DETROP BOUTIQUE“ και Αρτοποιίας –Ζαχαροπλαστικής «ARTOZYMA» από 24-26/2 2018
16/01/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Οι  διεθνείς εκθέσεις Τροφίμων-Ποτών DETROP BOUTIQUE και Αρτοποιίας –Ζαχαροπλαστικής «ARTOZYMA»,   διοργανώνονται παράλληλα από 24 έως 26 Φεβρουαρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Οι δυο εκθέσεις απευθύνονται σε καταστήματα ντελικατέσεν, οργανικών προϊόντων, εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστίασης, brokers, αρτοποιούς – ζαχαροπλάστες κλπ., τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό με τους οποίους  προκαθορίζονται Β2Β συναντήσεις (ανεξαρτήτως τετραγωνικών μέτρων).

 

Η Detrop Boutique συνιστά «παρακλάδι» της καθιερωμένης διετούς Detrop - Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας και Oenos - Διεθνής Έκθεση Οίνου - η οποία αποτελεί την Έκθεση που αντιπροσωπεύει το δυναμισμό και την εξωστρέφεια της ποιοτικής εγχώριας παραγωγής τροφίμων. Η Detrop Boutique διοργανώνεται ένα χρόνο μετά από κάθε διοργάνωση της Detrop - Oenos.

 

Η πρώτη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το 2016 με απόλυτη επιτυχία διότι πάντρευε το επαγγελματικό κομμάτι με ένα πλήθος παραλλήλων εκδηλώσεων που ενίσχυαν τα προϊόντα των εκθετών.

Highlight της διοργάνωσης αποτέλεσε η ειδική εκδήλωση WINE n’ CHEESE. Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα έχει να επιδείξει σπουδαίους παραγωγούς διαφορετικών ειδών τυριών και κρασιών. Έπειτα από την πρώτη πετυχημένη παρουσία τους οι δυο κλάδοι  για δεύτερη φορά, θα παρευρεθούν στον ίδιο χώρο ως εκθεσιακό γεγονός, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με αναβαθμισμένη δομή. Εγχώριοι και ξένοι παραγωγοί θα εκθέσουν τα προϊόντα τους πλαισιώνοντας το χώρο του Wine & Cheese Bar.

 

Ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου, θα πλαισιώσει την DETROP BOUTIQUE 2018, όπως ταFood Bars, Master classes και τη Γωνιά Εκθετών (στις οποίες θα συμμετέχουν όλοι οι εκθέτες ανεξαιρέτως) και για την ARTOZYMA το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ψωμιού και το 24ο Πανελλαδικό Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής και φυσικά και για τις δυο εκθέσεις ημερίδες, συνελεύσεις και παρουσιάσεις ιδιαίτερων προϊόντων.

 

Η κατανομή των εκθεμάτων στα περίπτερα θα είναι η εξής:

 

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

ΕΚΘΕΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8

ΚΡΑΣΙΑ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ, ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 9

ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 10

ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

 

Σας παραθέτουμε παρακάτω τα ενημερωτικά έντυπα των εκθέσεων:

 

DETROP BOUTIQUE http://detropboutique.helexpo.gr/el/exhibitors_info

 

ARTOZYMA: http://artozyma.helexpo.gr/el/sales_kit

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss