ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόσκληση συμμετοχής με την στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς στην Διεθνή έκθεση τροφίμων ''GULFOOD''
14/09/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Gulfood-2024_F1642396244.jpgΗ Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σχεδιάζει να συμμετάσχει, εφόσον υπάρχει το απαραίτητο ενδιαφέρον, στην 28η Δ.Ε. Τροφίμων «GULFOOD 2024», η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 19 έως και τις  23 Φεβρουαρίου 2024, στον Εκθεσιακό χώρο World Trade Center, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Το εθνικό περίπτερο οργανώνεται και στηρίζεται από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και μέσα από αυτή τη δράση η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στηρίζει επιδοτώντας το κόστος συμμετοχής του κάθε εκθέτη σε ότι αφορά στην δομή και τον εξοπλισμό του περιπτέρου. Το ποσοστό επιδότησης θα κυμανθεί από 40% έως 80%, το ύψος του οποίου θα εξαρτηθεί από τα κόστη που θα προκύψουν, καθώς και από το επίπεδο ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την εν λόγω έκθεση.

Συνημμένη θα βρείτε την πρόσκληση συμμετοχής «GULFOOD 2024», την αίτηση συμμετοχής «GULFOOD 2024», καθώς  και τον κανονισμό συμμετοχής σε Διεθνείς Εμπορικές Εκθέσεις, όπως έχουν αναρτηθεί από τη διοργανώτρια εταιρεία Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου - Enterprise Greece.

Παρακαλείστε θερμά, όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον να συμμετέχετε στην «GULFOOD 2024», να μεταβείτε στον παρακάτω υπερσύνδεσμο και να υποβάλλετε το ενδιαφέρον σας στην σχετική φόρμα που θα σας εμφανιστεί, καθώς επίσης να συμπληρώσετε την συνημμένη αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλετε υπόψιν της κα Αναγνωστοπούλου στο e-mail: k.anagnostopoulou@eg.gov.gr , με κοινοποίηση στα emails: info@kye.com.gr & e.tsagkaraki@pste.gov.gr.

. Για την οριστικοποίηση της δήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητο να πατήσετε «ΥΠΟΒΟΛΗ» προκειμένου να καταγραφεί η απάντησή σας.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή για την λήψη αιτημάτων έως και την  Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 12:00

 

https://forms.gle/jBLeowhvJ9P5PEDv5

 

Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί προτεραιότητα με βάση την αίτηση συμμετοχής και  μέχρι  εξαντλήσεως του διαθέσιμου χώρου, όπως αυτός ορίζεται από την διοργανώτρια εταιρεία Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου - Enterprise Greece.

 

Από τη Διοργανώτρια Εταιρεία επισημαίνονται τα εξής :

1.    Με απόφαση των διοργανωτών και με στόχο την εξασφάλιση ωφέλιμου εκθεσιακού χώρου, από φέτος εταιρείες με τα προϊόντα confectionary (sweets, bonbons, candies, caramels, drops, chewing gums, gums and jellies, liquorice, marshmallows, nougat, pralines, toffee, and truffles, as well as cocoa, chocolate and chocolate products) δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στην «GULFOOD 2024»,  αλλά στην αντίστοιχη κλαδική έκθεση ISM Middle East που λαμβάνει χώρα κάθε Νοέμβριο. Περισσότερες πληροφορίες στον κάτωθι σύνδεσμο : https://www.gulfood.com/show-sectors.

2.    Η προπληρωμή του 10%  πέραν της τιμής συμμετοχής σε καμιά περίπτωση δεν εξασφαλίζει γωνιακό περίπτερο.

3.    Στο κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά των εκθεμάτων, την οποία θα πρέπει να αναλάβει ο κάθε εκθέτης ξεχωριστά. Συστήνουμε την έγκαιρη αποστολή των δειγμάτων του ξηρού φορτίου (τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την έκθεση).

4.    Η  Υποχρεωτική συμμετοχή ανά εκθέτη των 800€  αναλύεται ως εξής :

·         Compulsory Enhanced Internet Listing – AED 1,800 per company

·         Compulsory Exhibitor Insurance – AED 630 per company

·         Registration Fee ­– AED 1,100 per company

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
space
velos fw__F1633705684.zip

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss