ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόσκληση απο την Περιφέρεια Στερεάς για την συμμετοχή επιχειρήσεων στην 10η Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ
20/12/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

10h_expotrof_2024-e1696588538981_F958113986.jpgH Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ The Greek Fine Food Exhibition» η οποία θα πραγματοποιηθεί από 03 έως και 05 Φεβρουαρίου 2024, στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας, με στόχο την ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των τοπικών προϊόντων, την τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας.

 

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ φιλοξενεί στο MEC Παιανίας 400 Έλληνες παραγωγούς premium προϊόντων και καθιερώνεται ως η πρώτη αμιγώς F2B έκθεση artisanal προϊόντων μικρής παραγωγής και προϊόντων delicatessen στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται o κλάδος της μεγάλης λιανικής (super market), της μικρής λιανικής (παντοπωλεία, delicatessen), του Τουρισμού (Ξενοδοχεία, villas, yachting etc) και της Εστίασης (Εστιατόρια, bars, wine), κάτω από την κοινή ομπρέλα της έκθεσης. 

 

Στην επετειακή 10η διοργάνωση έχει προγραμματιστεί ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών και την προβολή των επιχειρήσεων/παραγωγών που συμμετέχουν.

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης και στο πλαίσιο της μεγάλης γαστρονομικής εκδήλωσης «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» με την συμμετοχή επωνύμων ΣΕΦ, θα δημιουργηθεί μια live γαστρονομική εκδήλωση αποκλειστικά για τα προϊόντα από τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας που συμμετέχουν στην έκθεση.

 

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η διοργανώτρια εταιρεία δίνει στις συμμετέχουσες εταιρείες την δυνατότητα πραγματοποίησης Β2Β συναντήσεων με έξτρα κόστος 200 €, το οποίο επιβαρύνει αποκλειστικά τον εκθέτη. Η εν λόγω δαπάνη καλύπτεται από τον κάθε εκθέτη, εφόσον την επιλέξει, κατόπιν συνεννόησης με την διοργανώτρια εταιρεία.

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει οικονομικά μέρος του συνολικού κόστους που αφορά στο ενοίκιο και στην κατασκευή ατομικού εκθεσιακού περιπτέρου ( περίπου 8 τ.μ.)

 

Προϋπόθεση για να επιδοτηθούν οι επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι να εδρεύουν εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
space
velos ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss