ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόσκληση απο την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερό της, στις Διεθνείς Εκθέσεις «Food Expo» και «Oenotelia», 09 – 11 Μαρτίου 2024, Metropolitan Expo, Αττική
08/02/2024
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 foodexpo_F-781737510.jpg H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τροφίµων και Ποτών «Food Expo», τη μεγαλύτερη στο είδος της έκθεση στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, που θα πραγματοποιηθεί από τις 09 έως και τις 11 Μαρτίου 2024, παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Οίνου και Αποσταγμάτων «Oenotelia», στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στην Αττική.

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετέχει με 30 εκθέτες στην εν λόγω έκθεση (24 στον χώρο των τροφίμων και 6 στον χώρο τον ποτών), που αποτελεί πόλο έλξης για περισσότερους από 40.000 επαγγελματίες της οργανωμένης λιανικής, του χονδρεμπορίου και της μαζικής εστίασης.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και η επωνυμία της επιχείρησης ή/ και η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων να μην παραπέμπουν σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται οικονομικά κατά 80% από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη για συνολικό ατομικό περίπτερο 8.75 τ.μ.  (με αποθήκη 2 τ.μ.) ανέρχεται στα 420€ πλέον Φ.Π.Α.

 

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής μέσω του παρακάτω συνδέσμου, μέχρι την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12:00:

 

https://forms.gle/ReyP7st3E36DMNPYA

 

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Θα μεριμνήσουμε ώστε στις συμμετοχές να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Στην έκθεση oenoteliaπροηγούνται τα οινοποιεία που δεν έχουν επιδοτηθεί σε άλλες δράσεις.

  

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας

 Τηλ.: 2221353616 | Email: e.tsagkaraki@pste.gov.gr

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
space
velos Πληροφορίες

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss