ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διεθνής Έκθεση ANUGA 2015
25/02/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Με χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη Δ.Ε. ANUGA 2015 που πραγματοποιείται στις 10 – 14 Οκτωβρίου 2015 στη Κολωνία στο εκθεσιακό κέντρο Koelnmesse.

 Η εταιρεία μας μπορεί να σας εξασφαλίσει χώρους σε διάφορες θεματικές αίθουσες όπως Anuga Fine Food, Drinks, Chilled and Fresh Food, Frozen Food,Bread & Bakery - Hot Beverages, Organic, Food service και Retail Tec, για την καλύτερη και πιο στοχευμένη παρουσίαση των προϊόντων σας. Για ανεξάρτητες συμμετοχές ή ιδιαίτερες κατασκευές, παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε άμεσα προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε τον κατάλληλο χώρο και να σας δώσουμε τις απαραίτητες προτάσεις κατασκευών βάσει των επιθυμιών σας. Τα συγκεκριμένα αιτήματα θα αντιμετωπίζονται με ξεχωριστή οικονομική προσφορά.

Η GREAT  Trade Exhibitions and Exports  Consulting, έχει διοργανώσει μέχρι σήμερα για το πρώτο δίμηνο του 2015, τη συμμετοχή 50 και πλέον ελληνικών επιχειρήσεων στις διεθνείς εκθέσεις WINTER FANCY FOOD SHOW, INTERNATIONAL GREEN WEEK, ISM καιFRUITLOGISTICA 2015 με μεγάλη επιτυχία. Οι εκθέτες μας, μέσα από την καλαίσθητη και λειτουργική κατασκευή των περιπτέρων της GREAT  που τους φιλοξένησε στο εκάστοτε εκθεσιακό γεγονός, προέβαλλαν με επιτυχία τα προϊόντα και πραγματοποίησαν σημαντικό αριθμό ποιοτικών επιχειρηματικών συναντήσεων.

 

Η εταιρεία μας συνεχίζει με ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα 21 δράσεων για το 2015, που περιλαμβάνει παραδοσιακές αλλά και νέες λύσεις προβολής για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, πάντα βάσει των αναγκών και των επιθυμιών τους.

 

Το πλούσιο και δυναμικό εκθεσιακό πρόγραμμα μας, δίνει στους πελάτες μας τη δυνατότητα πρόσβασης, σε νέα, καινοτόμα εκθεσιακά γεγονότα όχι μόνο στην Ευρώπη, τη Αμερική, τον Καναδά, τη Κίνα αλλά και τις  Αραβικές χώρες. 

Στόχος της ομάδας μας είναι η αποτελεσματική προβολή και παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων στη παγκόσμια αγορά. Γι αυτό το λόγο σε κάθε εκθεσιακό γεγονός προσκαλούμε τους αγοραστές των κλάδων, εξασφαλίζοντας σημαντικές και ουσιαστικές συναντήσεις για τους πελάτες μας.

 

Για πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στη Δ.Ε. ANUGAαλλά και το υπόλοιπο εκθεσιακό πρόγραμμα μας για τα τρόφιμα – ποτά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 7755080 και στοinfo@greatexhibitions.gr

 

Με εκτίμηση

 Αλκιβιάδης Καλαμπόκης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
Πληροφορίες

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss