ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Έκθεση Μόδας 27-28-29 Ιουνίου 2015, INTERCONTINENTAL
15/05/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στην 5η επαγγελματική έκθεση της μόδας, που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 27 Ιουνίου έως και την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015, στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL,  Αθήνα.

 

Οι Έλληνες δημιουργοί – κατασκευαστές θα είναι παρόντες στο καθιερωμένο, για την επόμενη σεζόν, ραντεβού με τους συναδέλφους εμπόρους της λιανικής  πώλησης. Εκατοντάδες συλλογές θα είναι στην διάθεση σας να ενημερωθείτε, να συγκρίνετε, δειγματιστείτε από τους καλύτερους, έγκαιρα, ποιοτικά για την επόμενη σεζόν Φθινόπωρο ’15 – Χειμώνας ’16.

 

Με καταγεγραμμένη την επιτυχία των τεσσάρων προηγούμενων διοργανώσεων, την δύναμη που μας οπλίσατε μέσω αυτών, συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερο πάθος, ώστε να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην επίτευξη του κοινού στόχου.

 

Την διατήρηση, ενίσχυση του κλάδου της ελληνικής ένδυσης, εν μέσω μιας εκ των μεγαλύτερων οικονομικών κρίσεων στην ιστορία της χώρας μας.  Αυτονόητο είναι, ότι όπως πάντα θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε και η επόμενη FASHION EXPO να συνοδευτεί με όσο το δυνατόν γίνεται μεγαλύτερη επιτυχία. Μείνετε «συντονισμένοι» στις ηλεκτρονικές μας σελίδες www.fashionexpo.gr, Facebook , ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για τις εξελίξεις της έκθεσης.

 

Προετοιμάστε έγκαιρα την επίσκεψή σας, η παρουσία σας ενδυναμώνει την κοινή προσπάθεια, ενισχύει την θέση σας στην αγορά, διατηρεί συμπαγή ως μια ομάδα τον κλάδο της ελληνικής μόδας.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss