|
artozyma_F5065.jpg |
|
Η δυναμική επάνοδος της διεθνούς έκθεσης αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, μηχανημάτων, πρώτων υλών, εξοπλισμού & έτοιμων προϊόντων, “ARTOZYMA” – η τελευταία διοργάνωση της πραγματοποιήθηκε το 2010 - έρχεται να απαντήσει στις αυξημένες ανάγκες των εγχώριων επιχειρήσεων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, προκειμένου να ανοίξουν διαύλους συνεργασίας με τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων. Η επιλογή της Θεσσαλονίκης για τη διοργάνωση της εν λόγω έκθεσης αφενός διευκολύνει την προσέγγιση των βαλκανικών κρατών και αφετέρου ενισχύει τη δυναμική της έκθεσης καθώς πρόκειται για μια πόλη με ιστορία στην παραγωγή προϊόντων αρτοποιίας, όπως το περίφημο κουλούρι της και την μπουγάτσα.
Για τη διοργάνωση του 2016, έχει ήδη δρομολογηθεί ένα πολύ δυναμικό πρόγραμμα πρόσκλησης και φιλοξενίας εμπορικών επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, ομαδικές αποστολές εμπορικών επισκεπτών, με ιδιαίτερη έμφαση στις βαλκανικές χώρες, καλύπτοντας την ανάγκη για δημιουργία συνεργασιών και εμπορικών επαφών, με προκαθορισμένα Β2Β ραντεβού.
Η 7η ARTOZYMA διοργανώνεται από τη ΔΕΘ HELEXPO, παράλληλα με τη διεθνή έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού & συσκευασίας “DETROP BOUTIQUE” από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Τέλος, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας και με την στήριξη του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης και της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκη
|