ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

7η ARTOZYMA
05/02/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Η δυναμική επάνοδος της διεθνούς έκθεσης αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, μηχανημάτων, πρώτων υλών, εξοπλισμού & έτοιμων προϊόντων, “ARTOZYMA” – η τελευταία διοργάνωση της πραγματοποιήθηκε το 2010 - έρχεται να απαντήσει στις αυξημένες ανάγκες των εγχώριων επιχειρήσεων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, προκειμένου να ανοίξουν διαύλους συνεργασίας με τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων. Η επιλογή της Θεσσαλονίκης για τη διοργάνωση της εν λόγω έκθεσης αφενός διευκολύνει την προσέγγιση των βαλκανικών κρατών και αφετέρου ενισχύει τη δυναμική της έκθεσης καθώς πρόκειται για μια πόλη με ιστορία στην παραγωγή προϊόντων αρτοποιίας, όπως το περίφημο κουλούρι της και την μπουγάτσα.

Για τη διοργάνωση του 2016, έχει ήδη δρομολογηθεί ένα πολύ δυναμικό πρόγραμμα πρόσκλησης και φιλοξενίας εμπορικών επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, ομαδικές αποστολές εμπορικών επισκεπτών, με ιδιαίτερη έμφαση στις βαλκανικές χώρες, καλύπτοντας την ανάγκη για δημιουργία συνεργασιών και εμπορικών επαφών, με προκαθορισμένα Β2Β ραντεβού.

Η 7η ARTOZYMA διοργανώνεται από τη ΔΕΘ HELEXPO, παράλληλα με τη διεθνή έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού & συσκευασίας “DETROP BOUTIQUE” από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Τέλος, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας και με την στήριξη του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης και της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκη

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss