ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Expo Corfu 2020: Επαγγελματικός, Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός, Τρόφιμα-Ποτά, 14-16/03/2020, Κέρκυρα
25/02/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Με χαρά η Exantasgreece, www.exantasgreece.com, Εταιρία Διοργάνωσης Εκθέσεων και Συνεδρίων, ανακοινώνει τη διοργάνωση της EXPO CORFU 2020, Τρόφιμα – Ποτά- Επαγγελματικός, Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός στις 14-15-16 Μαρτίου 2020 στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας, στον Επιβατικό Σταθμό Εξωτερικού.

Στην EXPO CORFU 2020 συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των Τροφίμων- Ποτών & Επαγγελματικού, Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού και απευθύνεται στους επιχειρηματίες της εστίασης και του τουρισμού στο νησί της Κέρκυρας και της ευρύτερης περιοχής.

Στόχος της EXPO CORFU 2020 είναι η ενδυνάμωση των εμπορικών συναλλαγών και η ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, το οποίο αποτελεί και κύριο μέλημα της Exantasgreece. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι έχουν μεσολαβήσει αρκετά χρόνια από την τελευταία διεξαγωγή παρόμοιας εμπορικής εκδήλωσης στο νησί των Φαιάκων. Στη διάρκεια λειτουργίας της EXPO CORFU 2020 θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία προϊόντων από τις εταιρίες που συμμετέχουν στην έκθεση ,καθώς και εκπαιδευτικά εργαστήρια.

Tα εκπαιδευτικά εργαστήρια θα διεξαχθούν σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Ήχου και Εικόνας και το νεοσύστατο Τμήμα Τουρισμού, με το Εμπορικό Επιμελητήριο Κέρκυρας, τα ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας καθώς και επιχειρήσεις που λαμβάνουν μέρος στην EXPO CORFU 2020.

Η είσοδος σε αυτά θα είναι ελεύθερη και απευθύνονται τόσο στους επισκέπτες, όσο και στους συμμετέχοντες της EXPO CORFU 2020 Η EXPO CORFU 2020 τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας και του Συνδέσμου Ξενοδοχείων Κέρκυρας.

Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας 10.00-21.00. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την EXPO CORFU 2020, παρακαλώ απευθυνθείτε στην Exantasgreece στα παρακάτω στοιχεία : Σπυριδούλα Ασωνίτου email: info@exantasgreece.com

www.exantasgreece.com

Τηλέφωνα: 6932362875 & 6937077682

Facebook: EXPO CORFU 2020


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss