ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

FOOD EXPO - ΕκθεσηΤροφίμων και Ποτών στην Ελλάδα! 15-17 Μαρτίου στο METROPOLITAN EXPO
23/12/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

FOOD EXPO

Νέα εποχή για την έκθεσηΤροφίμων και Ποτών στην Ελλάδα! 15-17 Μαρτίου στο METROPOLITAN EXPO

Η FOOD EXPO έκθεση Τροφίμων και Ποτών που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Μαρτίου 2014, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO έρχεται να απαντήσει στο καθολικό αίτημα της αγοράς για μια σύγχρονη και δυναμική έκθεση διεθνών προδιαγραφών μεξεκάθαρη στόχευση στην Β2Β αγορά.

Πρωταρχικός στόχος της 1ης FOOD EXPO είναι να αποτελέσει τον θεσμό για την προώθηση και την προβολή των Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών, καθώς και των υπηρεσιών και τεχνολογιών που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο, σε όλους τους επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η FOOD EXPO φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν ουσιαστικό δίαυλο επικοινωνίας για όλους τους παραγωγούς, τις επιχειρήσεις μεταποίησης αλλά και εκείνες της εμπορίας Τροφίμων και Ποτών,συμβάλλoντας ουσιαστικά στην ενημέρωση, τη δημιουργία νέων συνεργασιών,αλλά και προσφέρoντας ένα ουσιαστικό βήμα για τις εξαγωγές των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό.

Επικουρικά και προς την κατεύθυνση αυτή στην FOOD EXPO, θα φιλοξενηθούν περισσότεροι από 250 διεθνείς αγοραστές αλυσίδων σούπερ μάρκετ προερχόμενοι από χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, αλλά και των ΗΠΑ. Στόχος της κίνησης αυτής είναι η μεγιστοποίηση του όφελους των εκθετών και η ευκαιρία Β2Β συναντήσεων στα πλαίσια της έκθεσης.

Παράλληλα η FOOD EXPO έχει εξασφαλίσει στρατηγικές συνεργασίες με θεσμικούς

φορείς υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη των οποίων θα οργανώσει ημερίδες και συνέδρια προκειμένου να καλύψει όλα τα πεδία ενδιαφέροντος των εμπορικών και

παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων και Ποτών. Στο κάλεσμα της FOOD

EXPO έχουν ήδη ανταποκριθεί η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε), ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου (Σ.Ε.ΒΙ.Τ.ΕΛ.), ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (Σ.Ε.Β.Ε.Κ.), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης (Σ.Ε.Κ), ο Σύνδεσμος Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων & Ποτών (Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.ΠΕ), το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και η Λέσχη Aρχιμαγείρων Ελλάδας καθώς και εμπορικά επιμελητήρια από όλη τη χώρα.

Με την εγγύηση της FORUM AE

Η FORUM ΑΕ δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια στη διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων και στην έκδοση επαγγελματικών περιοδικών.Διοργανώνει με εξαιρετική επιτυχία 2 από τις μεγαλύτερες και πλέον επιτυχημένες εμπορικά εκθέσεις στην Ελλάδα, τη HORECA και τηνΑRTOZΑ. Παράλληλα, εκδίδει 5 κορυφαία στο είδος τους επαγγελματικά περιοδικά, η συνολική κυκλοφορία των οποίων ξεπερνά τα 37.500 τεύχη, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών και του ευρύτερουεπισιτιστικού κλάδου.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss