ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΟΥ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
02/06/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Η TUSKON (Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών και Βιομηχάνων Τουρκίας) σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο World Trade Bridge 2014, 18-19 Ιουνίου, στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο πραγματοποιείται με επιτυχία από το 2009. Η θεματική είναι «Έπιπλα (%35), Κατασκευή, Δομικά Υλικά και Μηχανήματα Κατασκευής» (Furniture, Construction, Construction Materials and Construction Machines.)

Στην έκθεση θα φιλοξενηθούν επιχειρηματίες από 140 χώρες, ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων από τις χώρες εκτός της διοργανώτριας Τουρκίας ξεπερνά τους 2000. Από την Τουρκία 100 έκθετες θα προβάλλουν τα προϊόντα τους και συμμετέχουν 2100 τούρκοι εξαγωγείς.

Τον μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων εξασφαλίζει η άρτια διοργάνωση του φορέα, καθώς οι επιχειρηματικές συναντήσεις προγραμματίζονται με συγκεκριμένα κριτήρια για την καλύτερη δυνατή αντιστοίχιση των επιχειρήσεων και την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων.

 Ποιος πρέπει να συμμετέχει; Οι αγοραστές, εργολάβων, μεταπωλητές, εισαγωγείς και διανομείς στους τομείς των κατασκευών, δομικών υλικών, μηχανημάτων κατασκευής, έπιπλα και εταιρείες που ασχολούνται με όλα τα είδη των μηχανημάτων σε αυτούς τους τομείς.

 Ποια είναι η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων; Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις διεθνείς συμμετέχοντες είναι 13Ιουνίου του 2014. Υποβολή ετήσιων στο τηλέφωνό 6975 548 495 η και www.tuskonwtb.org

 Με ποιον πρέπει να επικοινωνήσω για λεπτομερείς πληροφορίες ή περαιτέρω ερωτήσεις; Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε με το «Ελληνο- Τουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος» στο τηλέφωνο 2310 365177-8...Kıv: 6975 548 495.

 Ποια είναι η συνιστώμενη τελευταία άφιξη και ημερομηνίες αναχώρησης; Η επιχειρηματίες θα πρέπει να φτάσουν στην Κωνσταντινούπολη το αργότερο μέχρι την τετάρτη 18 Ιουνίου το πρωί στις 09:30. Το πρόγραμμα τελειώνει στις 19 Ιουνίου και ώρα 18:00.

 Η συμμετοχή στην έκθεση γίνεται με χωρίς κόστος.

 Υποβολή ετήσιων: Kıv: 6975 548 495 η και www.tuskonwtb.org

Συνημμένα θα βρείτε ενημερωτικό φυλλάδιο και η λίστα ξενοδοχείων..

Είμαστε στη διάθεσή σας.

 

Με εκτίμηση,

 

«Ελληνο- Τουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος»

VEPE Technopolis


Building C2-Office 2.4


55535 Pylaia
, Thessaloniki, Greece

ΤΗΛ: 2310 365177-8

email.: info@grtrchamber.org

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss