ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ -ΔΕ   /   Αποφάσεις ΔΣ - ΔΕ εως 30-11-2011   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

8η Συνεδρίαση Δ.Σ. 27-7-2009
15/10/2009
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

27η Ιουλίου 2009, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30

Θέμα 1ον: Έγκριση πρακτικών των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της 10-6-09, της 16-6-09, της 29-6-09 και της 14-7-09.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  εγκρίνει τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της 10-6-09, της 16-6-09, της 29-6-09 και της 14-7-09. 

Θέμα 2ον: Έγκριση υπογραφής μνημονίου Συνεργασίας του Επιμελητηρίου μας με την HELEXPO Α.Ε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  εγκρίνει την υπογραφή μνημονίου Συνεργασίας του Επιμελητηρίου μας με την HELEXPO Α.Ε.  

Θέμα 3ο : «Γ΄ Τροποποίηση του Προϋπολογισμού Χρήσης 2009 λόγω εγγραφής νέων Κωδικών Αριθμών και αυξομείωσης κονδυλίων των Κωδικών Αριθμών του Προϋπολογισμού μας, που αφορούν τις ασφαλιστικές κρατήσεις υπαλλήλων μας και τις εκθέσεις εσωτερικού».

Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  εγκρίνει την Γ΄ Τροποποίηση του Προϋπολογισμού Χρήσης 2009, που στη συνέχεια θα σταλεί  στο Υπουργείο Ανάπτυξης για την τελική έγκριση.  

Θέμα 4ον: Έγκριση χορήγησης εξόδων παράστασης στα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής ως ο νόμος ορίζει. 

 Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων           Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  εγκρίνει κατά πλειοψηφία με 7 ψήφους  υπέρ και 6 κατά, με αναδρομική ισχύ από την 1/6/2009, την χορήγηση εξόδων παράστασης στα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής ως ο νόμος ορίζει. 

Θέμα 5ον: Καθορισμός οδοιπορικών εξόδων και ημερήσιας αποζημίωσης των υπαλλήλων του Επιμελητηρίου μας, ύστερα από την τροποποίηση του Ν.3419/2005 (Γενικό Εμπορικό Μητρώο και εκσυγχρονισμός της Επιμελητηριακής Νομοθεσίας) άρθρο 23, παρ 5. 

Το θέμα θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση.

Θέμα 6ον: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας για την χρηματοδότηση της αρχιτεκτονικής μελέτης αποκατάστασης της αίθουσας του 1ου ορόφου του Αρχοντικού Χατζηχρήστου, ιδιοκτησίας της Ομοσπονδίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  εγκρίνει την οικονομική ενίσχυση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας με το ποσό των 25.000€,  για την χρηματοδότηση της αρχιτεκτονικής μελέτης αποκατάστασης της αίθουσας του 1ου ορόφου του Αρχοντικού Χατζηχρήστου, ιδιοκτησίας της Ομοσπονδίας.  

Θέμα 7ον: Έγκριση επιδότησης της συμμετοχής των μελών μας στην 1η AGROTECH για 15 τ.μ. στον εσωτερικό χώρο ή 30 τ.μ. στον εξωτερικό χώρο και με ανώτατο  κόστος για το Επιμελητήριο μας 15.000 €.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  εγκρίνει  την επιδότηση της συμμετοχής των μελών μας στην 1η AGROTECH για 15 τ.μ. στον εσωτερικό χώρο ή 30 τ.μ. στον εξωτερικό χώρο και με ανώτατο  κόστος για το Επιμελητήριο μας 15.000 €.   

Θέμα 8ον: Διάφορα υπηρεσιακά- Ανακοινώσεις. 

 Α) Εναρμόνιση του οργανογράμματος του Επιμελητηρίου για την έγκριση της Διαχειριστικής Επάρκειας

Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα  α π ο φ α σ ί ζ ε ι  το θέμα να αναβληθεί, να ζητηθεί γνωμοδότηση από τον Νομικό Σύμβουλο του Επιμελητηρίου μας και να επανέλθει σε επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο προς συζήτηση, που αν παραστεί ανάγκη αυτό θα συνεδριάσει εκτάκτως τον Αύγουστο. 

Β)Θέσεις του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για την διάθεση πόρων του ΛΑΕΚ για άλλους σκοπούς

 Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα Α π ο φ α σ ί ζ ε ι  να γίνει σχετικό έγγραφο διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο, το οποίο να κοινοποιηθεί στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων  και σε όλα τα Επιμελητήρια της Χώρας.  

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss