Έκτακτη φορολόγηση σε διυλιστήρια και παρόχους ενέργειας για την στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων [22/07/2024]

Την έκτακτη φορολόγηση των εταιρειών διύλισης και των παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος αποφάσισε η κυβέρνηση για να στηρίξει τα εισοδήματα νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, επιβάλλεται έκτακτο τέλος στην ηλεκτροπαραγωγή με φυσικό αέριο. Αυτός ο φόρος θα επιβληθεί για τουλάχιστον 2 μήνες, Ιούλιο και Αύγουστο. Επιπλέον, επιβάλλεταιΠροσωρινή Συνεισφοράς Αλληλεγγύης, ύψους 33%, στα πλεονάζοντα κέρδη των εταιρειών διύλισης για το 2023.   Tι συνέβη στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας Οι τιμές........ περισσότερα »

Ετήσια ανάπτυξη +2,1% το 2024, οριακά υψηλότερη έναντι του 2023 [22/07/2024]

Ετήσια ανάπτυξη +2,1% το 2024, οριακά υψηλότερη έναντι του 2023, με ώθηση από την ενίσχυση των επενδύσεων (+14,1%, πάγιες επενδύσεις +9,7%) και την ανθεκτική στις πληθωριστικές πιέσεις κατανάλωση των νοικοκυριών (+1,3%, συνολική κατανάλωση +0,9%) εκτιμά το ΙΟΒΕ στην τριμηνιαία έκθεση του.  Στον εξωτερικό τομέα, αναμένεται επιδείνωση του ελλείμματος του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών, με τις εισαγωγές σε σταθερές τιμές να αυξάνονται ετησίως κατά +1,8% και τις εξαγωγές να μειώνονται οριακά κα........ περισσότερα »

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τα συναρμόδια Υπουργεία για την επιστροφή επιδότησης ρεύματος επιχειρήσεων [19/07/2024]

Δείτε παρακάτω την επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κου Αθανασίου Ηλ. Κυρίτση προς τα συναρμόδια Υπουργεία, σχετικά με την επιστροφή επιδότησης ρεύματος επιχειρήσεων:   "Αξιότιμοι κ. Υπουργοί,   Με την παρούσα επιστολή, επιθυμούμε να σας διαβιβάσουμε τον έντονο προβληματισμό και την αγανάκτηση των επιχειρήσεων – μελών μας σχετικά με την Κ.Υ.Α. ΥΠΕΝ/Δ ΗΕ/62035/1037/2024 (ΦΕΚ 3268 Β/10-06-2024), η οποία δίνει το δικαίωμα στους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας να απαιτήσουν τ........ περισσότερα »

Υποχρεωτική η ενημέρωση των καταναλωτών για πληρωμή με κάρτες -Σε ποιους κλάδους εξετάζεται [19/07/2024]

Φρένο στη φοροδιαφυγή επιδιώκει να βάλει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή. Με την τροπολογία αυτή, το υπουργείο Οικονομικών προσπαθεί να ανακόψει τις επιχειρήσεις που δεν δέχονται χρήση POS από τους πελάτες τους  .  Φοροδιαφυγή μέσω αποφυγής χρήσης pos   Στην τροπολογία του ΥΠΕΘΟ αναφέρεται ότι ειδικές δραστηριότητες στις οποίες παρατηρείται φοροδιαφυγή μέσω αποφυγής  πληρωμής με κάρτα υποχρεούνται από εδώ και στο εξής να τοποθετούν........ περισσότερα »


periodiko ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ - ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΡΕΥΝΑ - ΕΠΙΚΥΡΩΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ FILOXENO bookoncloud ΓΕΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές TASTE CENTRALGREECE ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2018-2021
Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς την ΚΕΕΕ, τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της Χώρας και τους Βουλευτές της Φθιώτιδας,σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών καταστροφών 12/09/2023 Παράταση κατοχύρωσης διακριτικού τίτλου για τις επιχειρήσεις ζητά το Επιμελητήριο Φθιώτιδας με επιστολή του προς το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων 03/10/2022 Επιστολή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με την επιδότηση αντικατάστασης ηλεκτρικών συσκευών 09/05/2022 Επιστολή ΕΒΕ προς τον Υπουργό Ανάπτυξης - Παρέμβαση για την εστίαση, τον τουρισμό και των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 22/12/2021 Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τους αρμόδιους Υπουργούς για τις ηλεκτρονικές απάτες 25/11/2021 Επιστολή Φορέων Φθιώτιδας προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης για τα νέα μέτρα ανάσχεσης της Πανδημίας 11/11/2021
toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss